Schildersbedrijf Nieuwegein - Zeddeman & Zn b.v.

Persoonlijke service

Schildersbedrijf Zeddeman & Zn b.v. te Nieuwegein, is al meer dan 90 jaar een betrouwbaar familiebedrijf voor al uw binnen- en buitenschilderwerk! Na de oprichting in 1923, is het bedrijf steeds van vader op zoon overgegaan.
Op 23 maart 1923 startte Willem Zeddeman (grootvader van de huidige eigenaar) schildersbedrijf Zeddeman in Utrecht. Zijn eerste werk was een bakkerszaak op de Jutfaseweg in Utrecht, al snel daarna volgde het mooie pand in Amelisweerd te Bunnik, waar vanaf 1926 een jeugdherberg in is gevestigd, daarna groeide het bedrijf uit met ook veel werken buiten Utrecht. Het bedrijf werd overgenomen door Zeddeman Sr.(vader van de huidige eigenaar) die het bedrijf verder uitbreidde.

Nu wordt het schildersbedrijf al ruim 35 jaar met veel plezier gerund door Willem Zeddeman, die met een groep vaste medewerkers het onderhoud doet voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers
Door de jarenlange ervaring hebben wij een goede reputatie opgebouwd, schildersbedrijf Zeddeman & Zn is een allround onderhoudsbedrijf voor alle vastgoed, waar de behoeften van de klant/opdrachtgever voorop staan.
Ons bedrijf ligt aan de rand van de stad Utrecht, wij werken voornamelijk in de provincie Utrecht, maar door de centrale ligging zijn wij in staat een groot gedeelte van Nederland te bedienen.

Betrouwbaarheid en vakmanschap staan hoog in het vaandel.

Wij staan voor persoonlijke service, maar ook voor hoge kwaliteit, snelheid en correcte uitvoering.

Monumentale panden

Vakkundig onderhoud van monumentale panden is specialistisch werk, hierdoor kunnen problemen aan steen-, hout-, pleister- en schilderwerk voorkomen worden. ook het schoonmaken van vervuild oppervlak is belangrijk.

Kleuradvies

Gratis kleuradvies bij u thuis, kleuren bepalen de sfeer en zijn belangrijk, de juiste kleur doet wonderen!
Wij hebben aandacht voor de stijl van uw huis, de lichtinvallen, de grootte van de ruimtes. We lopen samen door alle ruimtes en peilen de persoonlijke voorkeuren.

Voor wie

Wij werken voornamelijk voor:

  • Particulieren
  • Bedrijven
  • Instellingen
  • Scholen
  • Verenigingen van Eigenaren
  • Kerken
  • Vastgoedbeheerders

Zoekt u een betrouwbare schilder in Utrecht en omgeving? Wij staan voor u klaar! 

 
Share

Bericht IE6 and IE7

 

Uw Internet Explorer versie is verouderd.

Deze website kan niet met deze browser worden bekeken!

Upgrade uw browser naar de laatste versie (Internet Explorer 8) of installeer een andere browser, zoals Firefox of Google Chrome)